Om oss

MÅL, VISION & MISSION


Vi vill fortsätta att framgångsrikt coacha, utbilda och inspirera människor, företagare och organisationer till framgång och utveckling. 


Vi vill vara Örebros bästa och mest uppskattade leverantör av Stöd och matchning (karriärtjänst via AF).


Vi vill vara Örebroarnas självklara val vid privat karriärcoachning.


Vi vill vara en uppskattad och god partner för kompetensförsörjningen i Örebro län med rekryteringstjänster, kompetensutveckling och annat stöd.


Vi villl driva, leda och vara en del av samarbetsprojekt som gynnar samhället och som inkluderar och utvecklar människor.


Vi gör det genom att alltid leva upp till våra ledord: kompetens, närvaro och lyhördhet.


Kompetens – vi använder bara det som vi vet fungerar och vilar på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. På Eyra Education har vi samlat rätt kompetens så att vi kan möta alla människor. Vi har erfarenhet kring att hålla i utbildningar för både ungdomar och vuxna. att driva projekt, affärsutveckla och coacha individer och grupper. Vi utvärderar och utvecklar ständigt det vi gör för att hela tiden ha ett dynamiskt och aktuellt synsätt.


Närvaro – du kommer att känna att vi verkligen brinner för det vi gör och att vi gör det med glädje. Vi har något vi kallar för ”the Eyra-way”, och det handlar om att vi alltid möter människor med respekt och att vår grundinställning är att alla människor har potential att lyckas om de får rätt förutsättningar. Vi är där för att se till att de förutsättningarna blir de allra bästa och för att göra det eftersträvar vi alltid optimala lärmiljöer (bäst för personen, situationen och måluppfyllelsen).


Lyhördhet – vi är alltid fokuserade på individuella lösningar och vi planerar våra insatser noggrant så vi vet vad vi ska göra för att nå målet. Förhållningssättet är coachande för att uppnå de realistiskt uppsatta målen. Vi vill alltid skapa ett tydligt och önskat värde för alla våra deltagare.   

VÅRT TEAM

Jonas Löfberg

Handledare/utbildare/coach

Verksamhetsansvarig

Malena Bryngelsson

Handledare/coach/svenska

Kunnig inom NPF-spektrat 

Jouma Alchwikh

Handledare/språkstöd

Arabiska och persiska

Therese Rönningen

Handledare/coach 

Beteendevetare

Morgan Bodin

Handledare/utbildare/coach

Erfarenhet från bemanning

Hitta oss


Eyra Education AB

Jordgatan 6, 702 23 Örebro

E-post: info@eyraeducation.se

Telefon: 0731-520225

Timbankenlänk för fri företagsrådgivning

Qvicka länkar

 

Hem  | Våra tjänster

Om Oss | Galleri   

Kontakt 

 

Copyright © All Rights Reserved