Våra tjänster

VÅRA TJÄNSTER

Eyra utbildar, kompetensutvecklar och affärsutvecklar 

Vi föreläser, håller i kurser, work-shops, coachar även inom flera områden med liknande innehåll som handlar om att lyckas och utvecklas (mål/strategier/grupper/ledarskap och kommunikation). 

Vi erbjuder dig/er utveckling inom följande områden:


  • Kommunikation och sälj - skapa förtroende för dig och din produkt/tjänst (Timbanken)
  • Presentationsteknik - nå din publik som talare
  • Lyckas med det du vill - sätt mål och plan mot det du vill
  • Motivera dig! - få igång dig, du är den som måste göra det
  • Projektledning - led din handplockade grupp till succé
  • Ledarskap - motivera, inspirera och leda personal med tydlighet
  • Affärsutveckling - Rådgivning via Timbanken för dig som driver företag till tydlighet och ökad lönsamhet 


När du anlitar oss som utbildare, coach eller föreläsare så utgår vi helt från er situation och era förutsättningar, och framför allt de mål ni vill uppnå. Därför får ni svara på en del korta frågor så att vi kan ringa in vad ni förväntar er och vill ha. På det sättet blir insatsen anpassad och maxad.

OBS! Vi erbjuder delar av ovan gratis till entreprenörer/företagare via Timbanken. Läs mer om vad jag erbjuder via Timbanken här.


#kommunikation #motivation #karriär #ledarskap #timbanken #affärsutveckling #varumärke #sälj #presentationsteknik  

Ta hjälp av en Eyra karriärcoach

Har du kört fast och behöver komma framåt? Vill du hitta nya utmaningar och nå din potential?


Vi har under tio års tid framgångsrikt jobbat med att stötta och coacha människor som vill göra en förändring i karriären och det genom att erbjuda karriärcoachningspaket med individuell coachning samt kunskapsseminarium. Tillsammans sätter vi upp mål utifrån dina behov och önskningar, skapar en tydlig plan som vi jobbar utifrån, Utöver det så stärker vi ditt personliga varumärke, dina kommunikativa färdigheter (skriftligt/muntligt/digitalt) och riktar dig rätt.


Ett populärt paket som vi erbjuder är på åtta veckor med en coachtid på 30 minuter i veckan, riktade ansökningshandlingar samt två föreläsningar kring mål och kommunikation (samtliga går att få online eller i Eyra Educations lokaler i centrala Örebro). Paketet tar upp samtliga delar kopplade till jobbsöket. Pris för paketet: 4995 kr (inkl. moms).

Mer om paketet och vårt just-nu-erbjudande här


Vi erbjuder även enstaka coachtillfällen a 30 minuter/tillfälle (550 kr inkl. moms), samt andra specifika moment (t ex övning inför intervju, personligt brev mm)

Mer om innehåll och vårt just-nu-erbjudande här


#karriär #karriärcoachning #kommunikation #cv #jobbsök #strategi #målbilder #framtid #personligtvarumärke

Stöd och matchning - en karriärtjänst via AF

Vi är glada och stolta över att vara en omtyckt leverantör av tjänsten - Stöd och matchning (⭐️⭐️⭐️).  Vi jobbar hårt och målmedvetet för att våra deltagare ska utvecklas och nå sina mål. I veckovisa temaföreläsningar och seminarium ges nya insikter, ny kunskap och vi övar nya färdigheter som behövs i ett modernt och framgångsrikt jobbsök. Till det jobbar vi med individuella och behovsanpassade  coachmöten. Allt anpassat till just dig!


När du väljer oss i Stöd och matchning möts du alltid av ett proffsigt och bra bemötande av erfarna utbildare och coacher med stort nätverk som hjälper dig att lyckas! Vi är specialister på att matcha din bakgrund, kompetens och hälsa mot jobb som passar dig idag. Vi utgår alltid från vem du är och vart du vill. Vi vill stärka dig som person och få dig att utvecklas.


Ta gärna kontakt med oss så bokar vi in en träff där vi berättar mer.


#karriär #stödochmatchning #kommunikation #cv #jobbsök #strategi #målbilder #framtid

Rekrytering & kompetensförsörjning

Vi vet liksom ni att ett företags framgång består av att ha rätt medarbetare och då är förstås rekryteringen väsentlig för att spara både tid och pengar genom att hitta rätt direkt. Vi ser till att du får rätt kandidat och med rätt kompetens.


Vi jobbar utifrån det ni vill ha, och det via en målmedveten och tydlig process som innehåller analyser (behov & krav), kandidatsök, urval, presentation av kandidater och slutligen följer vi upp och utvärderar.


Vi jobbar med att få ihop de delar som ska sammanstråla och passa ihop: kandidatens kompetens och personlighet tillsammans med er arbetsplats och de arbetsuppgifter som ska utföras.


#rekrytering #rättpersonpårättplats #kompetensförsörjning